酒のつまみですので、少量でお手頃価格にてご用意しています。
Since it is a snack for Sake, it is available in small quantities at a reasonable price.
★新潟の藻塩 無料(日本酒注文時にお申し付けください)
店主が今まで食べたなかでいちばん旨い塩です。TVや料理番組でも多数紹介されています。
★”moshio” free (Please mention it with your sake order.)
Seaweed salt from Niigata Prefecture. In old Japan (Edo period), it was customary to drink sake while licking salt. It is a very tasty salt that has been featured on TV programs and in cookbooks.
★いかにんじん 250円
福島県の伝統料理。細く切ったスルメとニンジンを醤油で和えたもの。
★”Ika Ninjin” ¥250
Squid and Carrot marinated soy sauce
A traditional sake snack from Fukushima Prefecture. Thinly sliced dried squid and carrots.

★紅葉漬(こうようづけ) 600円
福島県の伝統料理。生サーモンとイクラを塩麹で和えたもの。下に敷いた水菜と共にどうぞ。
★”Koyo Zuke” ¥600
Salmon and salmon roe marinated soy sauce
A traditional sake snack from Fukushima Prefecture. Eat it with the vegetables underneath.

★鶏むねキュウリ 350円
鶏むね肉とキュウリを、すりゴマや醤油で和えたもの。
★”Tori Mune Kyuuri” ¥350
Chicken and cucumber marinated soy sauce

★カシューナッツ&塩昆布 450円
★Cashew nuts & salted kelp ¥450
★磯辺餅 400円
★Baked rice cakes wrapped in nori seaweed ¥400
